Wie ben ik

Mijn naam is Els de Lange-van Haperen, ik ben 61 jaar jong en woon in Etten-Leur.

Na 23 jaar werkzaam bij de Rabobank en 15 jaar bij de gemeente Etten-Leur, heb ik in 2017 besloten om écht mijn hart te gaan volgen; heel graag zet ik me in voor het welzijn van Senioren.

Mijn doel is:

  • Zoveel mogelijk senioren het gevoel van welzijn te laten ervaren. Door middel van veel gezellige activiteiten en vooral veel plezier, wil ik mensen een leuke ochtend bezorgen, hen laten lachen. Mensen verbinden met elkaar.
  • Ook serieuzere zaken worden besproken. Waar loopt men tegenaan. Waar heeft men moeite mee. Waar kan ik mee helpen, adviseren of coachen?
    Door goed te luisteren, te motiveren en stimuleren probeer ik mensen te helpen. Dit kan in groepsverband maar ook in een persoonlijk gesprek.

Verder vind ik het geweldig om voor (stoere) vrouwen 50+  een gezellige ritmische workout te geven. Hoe meer je blijft bewegen hoe fitter je blijft en je voelt je er heerlijk bij. Gezelligheid en humor staan hierbij voorop!

Sinds juli 2017 ben ik mijn eigen onderneming ‘het Seniorenhart’ gestart.
De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd; het lijkt nu wel, dat al deze opgedane kennis puzzelstukjes zijn die ik nu, voor mijn onderneming goed kan inzetten. De opleidingen die ik succesvol heb gevolgd naast mijn werk zijn;

  • Counseller  (gesprekstherapeute)
  • Coach
  • Aerobic Docent
  • Bewegingsdeskundige Seniorensport (inmiddels ben ik ook werkzaam als bewegingsdocent voor ouderen bij ‘Zorg voor Elkaar -WIJ’ te Breda )
  • EHBO

Mijn hobby’s zijn theater maken / spelen, sporten en entertainen.

Belt u mij gerust als u meer informatie wilt óf als u niet goed weet hoe dat u naar de Nieuwe Nobelaer kunt komen of met wie.
Of kent u mensen waarvan u denkt dat deze gezellige bijeenkomsten echt iets voor hem of haar is, laat het mij gerust weten.

U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen als u voor een evenement of andere bijeenkomsten voor senioren, graag entertainment wilt.
Samen kunnen we dan een gepast programma samenstellen.

Hopelijk heb ik u enthousiast gemaakt.
Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Voel je welkom!

ANWB AutoMaatje Etten-Leur
Sinds 1 maart 2020 ben ik tevens werkzaam als coördinator van het project:
ANWB AutoMaatje Etten-Leur.
Kijkt u voor meer informatie op de website: www.inetten-leur.nl